Bestilling, informasjon og betingelser
Priser
Galleri
Hjem
Booking
kalender
Spiselige
bilder
Jeg er kun èn person som driver Kaketuppa og legger hele min sjel i at du skal bli fornøyd som kunde. Jeg forbeholder meg retten til å kansellere en bestilling om noe skulle oppstå som gjør det umulig for meg å gjennomføre den, slik som sykdom eller katastrofer av ulike slag.
Angående frakt anbefales det å la kaken stå helt flatt i bagasjerommet, gjerne med antiskli under og noe inntil. Å ha kaken på fanget anbefales ikke! Jeg kan også tilby levering mot et tillegg.
Kakene må oppbevares i esken på kjøl. Vær oppmerksom på at kjølerom og kjølehjørner innehar høy luftfuktighet som kan ødelegge kaken.
Skulle du av en eller annen grunn ikke være fornøyd vil jeg gjøre mitt beste for å kompensere dette. Hvis du er fornøyd setter jeg stor pris på en kommentar eller anbefaling på min facebook-side hvor jeg tar meg retten til å publisere bilder av kakene.
Om ønskelig låner jeg ut stativ og kakefat gratis mot et depositum og leveranse innen en uke etter bruk. Leveringstidspunkt må avtales da jeg ikke har noen åpningstider.

Kaketuppa er ikke godkjent for å bake glutenfritt og har kun ett produksjonsrom, så kan dessverre ikke tilby dette. Allergener som finnes er gluten, soya, melk, laktose, nøtter, mandler og egg.
Kaketuppa bruker IKKE ekte blomster eller grener på kaken, hvorfor kan du lese om under ved å klikke deg inn på Blomsterdekorasjoner.
Noen av dekorasjonene kan innholde ikke-spiselige elementer. Dette gjelder gjerne blomsterdekorasjoner. Etasjekaker inneholder støttepinner av plast eller tre for å ikke falle sammen. Det kan også forekomme pyntebånd som ikke er spiselig. Kaketuppa lager ikke kaker uten dekor for at kunden skal pynte selv.

Henting av kaker må avtales på forhånd men jeg kan også tilby levering mot et tillegg i prisen.
Betaling foretrekkes via bank og betalingen må være på konto senest dagen før levering.

Velkommen som kunde til Kaketuppa!
For bestilling og forespørsler send meg en mail på
post@kaketuppa.no
Jeg har dessverre ikke anledning til å ta imot besøk eller telefon når det gjelder bestilling.
Personvern
Blomster-dekorasjoner